17Track

Deri tani kemi gjurmuar {0} numra.

Agjensitë Transportuese E-Commerce që kryesojnë

Caktoni agjensinë transportuese përkatëse për të marrë informacion më të plotë dhe më të saktë mbi gjurmimin.

Na mbani në duart tuaja

Aplikacioni smart one-stop ku ju mund të gjurmoni çdo gjë njëkohësisht. Informohuni gjithmonë online për statusin e dërgesës tuaj përpara se ajo të mbërrijë.

Shkarko falas

stand by

download

Çfarë Bëjmë Ne

Mundësojmë shërbime gjurmuese të shpejta dhe të sakta të bazuara në analitikat inteligjente të të dhënave të mëdha.

 • Integrojmë

  Duke filluar nga vetëm disa dhjetra agjenci postare, integruam me qindra ofrues logjistike ndërkufitarë. U zgjeruam në platformën e shërbimit gjurmues më të madhe në botë.

 • Mbështetim

  Megjithëse 17TRACK është falas për përdorim, ne ua kushtojmë vetet tona përdoruesëve të rinj për t'u siguruar atyre mbështetjen më profesionale.

 • Përshpejtojmë

  Të gjithë së bashku, po bëjmë vazhdimisht përmirësime dhe po e përshtatim faqen tonë vetëm për t'ju kursyer kohën që ju duhet për gjurmimin tuaj.

 • Shpërndajmë

  Shtrirja e mbulimit tonë global është rreth 98.99% dhe ne gjurmojmë mbi 15 milion numra çdo muaj. Ne ndajmë një sasi të madhe të dhënash për prirjet dhe kuptueshmëritë e logjistikave globale e-commerce.

Shiko më shumë >>
bigdata

Analitikat globale të të dhënave E-Commerce

Vizualizimi i të dhënave
Analizat periodike dhe inteligjente të logjistikave, si dhe analizat multi-dimensionale të të dhënave janë të prezantuara në grafikë të pasur.
Analiza e periudhës së dorëzimit
Analitikat e periudhës së dorëzimit të logjistikave globale ndihmojnë shumë kanalet e logjistikës.
Shiko më shumë >>

Krijoni një llogari

Njoftime të përditësuara për statusin e pakos në cdo kohë.

Fillo

Mundëson sinkronizimin e informacionit të gjurmimit ndërmjet pajisjeve të ndryshme në cdo vend dhe kohë.