17Track

Ние веќе следевме {0} броевите.

Топ превозници на е-трговија

Назначете го соодветниот превозник за да добиете поцелосни и точни информации за следење.

Држи не нас на дофат на вашите прсти

Паметната едношалтерска апликација каде што можете да ги следите сите заедно. Статусот за испорака на вашата онлајн нарачка е секогаш на дофат.

Бесплатно преземање

stand by

download

Што правиме

Обезбедете точни и брзи услуги за следење врз основа на интелигентната голема анализа на податоци.

 • Интегрирај

  Започна од десетици поштенски оператори и интегрирани стотици прекугранични логистички провајдери. Се проширивме во најголема платформа за следење.

 • Поддршка

  Иако 17TRACK е бесплатна за користење, ние сè уште се посветуваме на обезбедување на најпрофесионална корисничка поддршка за да им помогнеме на нашите нови корисници.

 • Забрзајте

  Сите заедно, ние постојано правиме подобрувања и ја прилагодуваме нашата веб-страница само за заштеда на вашето време за следење.

 • Сподели

  Нашиот глобален опсег на покриеност е околу 98,99% и ние ги следиме повеќе од 15 милиони броеви месечно. Ние ги споделуваме големите податоци за глобалните е-трговија логистички трендови и согледувања.

Види повеќе >>
bigdata

Глобална анализа на големи податоци за е-трговија

Визуелизација на податоци
Интелигентна анализа на логистичката самопомош, анализа на повеќе димензионални податоци презентирани во богата графа.
Анализа на периодот на испорака
Глобална логистикачка анализа на периодот за испорака да помогне да изберете логистички канали полесно.
Види повеќе >>

Креирај сметка

Известувања за ажурирање на статусот за да ги знаете информациите за пратките навреме.

Да започнеме

Следење и синхронизација на информации помеѓу различни уреди во секое време и насекаде.